NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Guàrdia Civil desarticula la banda que ha perpetrat 55 robatoris en la zona de Bixquert

S'ha detés a tres joves espanyols

L’operació denominada Kojak ha acabat amb la detenció per part de la Guàrdia Civil de tres joves per la seua implicació en un total de 55 robatoris comesos en immobles de les urbanitzacions de Bixquert en Xàtiva. Els arrestats, d’entre 19 a 21 anys són tots espanyols i actuaren en la zona des de l’any passat i fins aquest mes de setembre. El dirigent del grup, amb només 21 anys ja disposa de nombrosos antecedents per fets similars.

Els autors es desplaçaven a peu fins Bixquert per senders de muntanya per a impedir ser detectats. Una vegada acabada l’acció delictiva tornaven pels mateixos camins amb el botí, consistent generalment per objectes perfectament transportables com tot tipus de tecnologia, mòbils o tabletes així com joies, roba i diners. La majoria dels fets es portaven a terme en horari nocturn.

L’onejada de robatoris va generar una gran alarma social entre els residents fins al punt que en febrer, els veïns arribaren a organitzar-se i a consultar amb experts per a combatre ells mateixa els robatoris articulant accions complementàries de vigilància.

La Guàrdia Civil ha destacat la dificultat que va comportar la localització d’un dels autors ja que no comptava amb domicili, vivint com okupa en diferents vivendes de la localitat. Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.