NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb Jaume Solis Pres. SM "La Vella" acompanyat de Isabel Vercher i Tere Juan, Pres. i vocal de la Agrupació Santa Cecilia

La Agrupació Santa Cecilia canvia enguany els Estatuts per a incorporar la figura masculina al càrrec

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem al President de la SM La Vella de Xàtiva, Jaume Solis, acompanyat de Isabel Vercher i Tere Juan,  la Presidenta i una de les vocals de la Agrupació de Santa Cecilia.  Fan un recorregut sobre la historia i les funcions  de la figura de les Cecilianes des de el seu origen als anys 50 fins a l’actualitat.

A més, aquest 2019 la Agrupació de Santa Cecilia ha canviat els estatuts per a poder incorporar la figura masculina al càrrec. Un esdeveniment pioner que ha estat molt ben acollit no sols per la ciutadania sinó també per entitats locals per la igualtat de gènere, com Xateva, que els ha felicitat públicament a través d’un comunicat.

Per finalitzar, Solis ens ha donat tots els detalls del IV Concurs Nacional de Pasdobles Fallers, impulsat per la Junta Local Fallera de Xàtiva i la societat musical La Primitiva Xativina que fins al dia 29 de novembre te obert el termini per a presentar-se.

Un concurs que repartirà dos premis: El Premi Fallera Major de Xàtiva 2020, dotat amb 700 euros i diploma, i el Premi Fallera Major Infantil de Xàtiva 2020 amb idèntica dotació.

El Jurat estarà compost per tres personalitats de reconegut prestigi musical, els qui seleccionaran les quatre millors composicions, entre totes les presentades.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.