NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Creu Roja presenta una exposició fotogràfica

Aquesta mostra resumeix més de 25 anys de Cooperació Internacional

L’exposició “25 anys de Cooperació Internacional” resumeix a través de 20 fotografies els principals projectes i intervencions portades a terme per Creu Roja des de la posada en marxa d’aquest pla de cooperació a la Comunitat Valenciana, concretament des de 1993. Les imatges es poden contemplar fins demà divendres 18 d’octubre al Centre Comercial el Teler, sent Ontinyent el primer punt on fa parada l’exposició per a posteriorment desplaçar-se a altres localitats valencianes.

A través de les fotografies, Creu Roja vol mostrar l’impacte directe de la seua ajuda a persones dels cinc continents perquè l’ajuda humanitària ocupa un capítol fonamental a través dels Centres logístics d’emergències internacionals de la Generalitat Valenciana.

Amb presència en més de 190 països de tot el món, Creu Roja pretén prevenir i alleujar el patiment humà en totes les circumstàncies i en tots els llocs possibles, d’ací la importància de les assemblees locals.

Creu Roja vol d’aquesta forma agrair a la localitat d’Ontinyent i en particular a l’Ajuntametn la ferma aposta per finançar projectes de Cooperació Internacional durant més de dos dècades, motiu pel qual aquesta exposició itinerant s’enceta a la capital de la Vall.

“25 anys de Cooperació Internacional” fins a demà divendres al C.C. El Teler d’Ontinyent.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.