NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Campanya "Llegim?" per promoure la lectura entre els xiquets de 0 a 6 anys

Amb la col·laboració de la fundació Bromera

Xàtiva ha presentat amb la col·laboració de la fundació Bromera la campanya “Llegim?”, una iniciativa que té com a objectiu estimular els hàbits de lectura dels xiquets de 0 a 6 anys. La biblioteca municipal ha sigut l’escenari protagonista per donar pas a un ampli ventall de sessions de conta contes i animacions lectores gratuïtes.

Durant l’acte, s’han repartit 50 quaderns entre les famílies assistents per dur a terme estratègies que fomenten a casa l’hàbit lector dels més menuts. A més d’aquesta recomanació, la campanya ofereix vídeos amb contes, redolins, endevinalles i cançons en valencià disponibles a l’espai web www.llegim.org. També inclou una col·lecció de fitxes amb receptes per a despertar en els xiquets el gust per la lectura, així com propostes d’activitats per jugar amb la poesia o consells a l’hora de triar llibres.

Juntament amb aquesta idea, la Fundació Bromera i la Fundació FULL han impulsat amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Cultura, l’enviament d’un

quadern amb consells pràctics per motivar la lectura en família a tot l’alumnat matriculat en Segon Cicle d’Educació Infantil. Amb tot, la campanya pretén conscienciar i sensibilitzar a la població sobre la importància de llegir.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.