NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Setmana Santa de Gandia declarada d'interès turístic nacional

Fa història com primera festa de la ciutat i la comarca de la Safor amb aquesta distinció

Gandia està de celebració. Després de tres anys de treball, el govern d’Espanya ha declarat la seua Setmana Santa com Festa d’Interès Turístic Nacional; una festa que fa història al ser la primera de la ciutat i de tota la comarca de la Safor en rebre aquest reconeixement.

Molts són els mèrits que durant llarg temps ha acumulat la Setmana Santa de Gandia per haver aconseguit aquest títol: segles d’història, haver recuperat actes com el “Visitatio Sepulchri” del segle XVI, el patrimoni de les talles religioses, la gran participació amb 4.000 confrares dividits en 18 germandats i un llarg etcètera.

A Gandia la Setmana Santa no és només una manifestació religiosa, és també un gran fet cultural, turístic i festiu.

De fet es convertirà en el principal reclam de la ciutat en la propera edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2020, que tindrà lloc a finals de gener. La distinció arriba després de tres anys de treball. L’expedient, que es va redactar i enviar la passada legislatura, es va completar amb documents històrics i el criteri de desenes de persones i fou dirigit per la Junta Major de Germandats i el departament de Setmana Santa de l’ajuntament, que dirigia Ciro Palmer.

Un títol que situa a Gandia en el mapa de les festes de Setmana Santa de tota Espanya i que obri moltes oportunitats per a promocionar la ciutat més enllà de les seues fronteres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.