NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb Josep Manuel Juan i Julia Rodríguez

El Regidor de Turisme i Cultura d'Albaida i la Directora del MITA ens posen al dia de l'actualitat cultural i turística del municipi

Hui a la entrevista del Bon Dia rebem al plató de la Televisió Comarcal al Regidor de Turisme i Cultura d’Albaida, Josep Manuel Juan  acompanyat per Julia Rodríguez Directora del MITA, Museu de Titelles d’Albaida. Ambdós ens posen al dia sobre les propostes culturals a la localitat com l’exposició “Segrelles i la promoció turística” oberta a la Tourist Info de la localitat fins al proper 27 d’Octubre i que ha comptat amb la visita del Conseller Francesc Colomer.

A més, també ens parlen d’una iniciativa veïnal que ha portat a la remodelació de 9 “Cavallets”. Unes figures de cartró pedra que desfilen a diversos esdeveniments d’Albaida com el Corpus Cristi.

Per últim també ens han posat al dia sobre les activitats programades a la localitat el dia 8 i 10 de novembre amb motiu de la celebració de la 35 Mostra Internacional de Titelles promoguda per la Mancomunitat de la comarca i sobre totes les propostes, tallers i activitats que s'ofereixen des de el MITA per al mes d’octubre i novembre.

No es perden tots els detalls a l’entrevista completa


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.