NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Arriva l'edició del Mon·Doc 2019

Montaverner dóna a conèixer els treballs finalistes i el cartell oficial, obra de Carla Tomás

L’Auditor Luis Peiró de Montaverner ha acollit la presentació del cartell de l’onzena edició del Mon·Doc, obra de la fotògrafa Carla Tomás així com els documentals finalistes als Premis Mon·Doc, 12 en total, que han hagut de seleccionar-se entre els 220 presentats. Una xifra que constata la impotència d’aquest mostra internacional de cinema documental.

Amb aquest del 2019, Carla Tomás ja ha sigut l’autora de cinc cartells del Mon·Doc i enguany la inspiració l’ha trobada en les dones.

Aquesta presentació va anar precedida per la projecció del Comenius Itinerant, una activitat que forma part del festival de curtmetratges Cortocomenius, organitzat pel Centre Educatiu Juan Comenius de València. Els responsables d’aquesta iniciativa van explicar el projecte i els alumnes presentaren els treballs seleccionats per a aquesta edició.

L’acte va donar el tret d’eixida al Mon·Doc 2019 on es projectaran els llargmetratges i curtmetratges seleccionats per a aquesta onzena edició; entre ells, Hijas de Cynisca que ens parla de l’esport femení i altres on la música és protagonista com “Narciso Yepes” homenatge al gran guitarrista de Llorca i “Peret, yo soy la Rumba”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.