NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Unitat de rehabilitació cardíaca

La primera en un hospital comarcal valencià

Xàtiva ha signat un conveni amb l’Institut Valencià Pro-Cor de València, conegut com Insvacor, per aposar en marxa una unitat de rehabilitació cardíaca per als malalts del cor en fase tres. És a dir, per a aquelles persones que han patit algun incident cardíac, han eixit de l’hospital i han superat sense problemes els tres primers mesos de recuperació.

La unitat de rehabilitació cardíaca es posarà en funcionament al pavelló de volei a partir del 12 de gener i durant dos dies a la setmana es portaran a terme programes adaptats d’activitat física.

Cada pacient acudirà al pavelló durant tres mesos per a seguir les activitats programades, que inclouen consells dietètics i saludables per a garantir la qualitat de vida dels afectats per algun problema cardíac.

L’hospital Lluís Alcanyís és el primer hospital comarcal de València en posar en marxa esta iniciativa, així que en Xàtiva estan d’enhorabona.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.