NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

III Marxa BTT Ombria Extrem aquest cap de setmana

40km amb un desnivell de al voltant de 1.000 metres.

Aquest diumenge tindrà lloc la III Marxa BTT Ombria Extrem, prova organitzada pel Club Ciclista Ontinyent i el Club Radical Bike amb el suport de l’Ajuntament que recorrerà més de 40km amb un desnivell de al voltant de 1.000 metres.

Una competició que tindrà eixida i meta al Poliesportiu Municipal, i que servirà per retre homenatge al desaparegut ciclista local Manuel Ureña, comptant-se amb la col·laboració del seu club “El Vici de la Bici” d’Ontinyent.

La carrera començarà a les 9:00h des del Poliesportiu Municipal i recorrerà, durant més de 40km les zones d'ombria de les serres del terme.

A més enguany s’ha incorporat la novetat de que les bicicletes a motor eixiran 15 minuts més tard perquè la competició siga mes equitativa.

Es tracta d’una iniciativa que s’impulsa des de la localitat per a potenciar i promocionar no sols l’esport sinó també les associacions locals.

Tota persona aficionada al ciclisme podrà inscriure's, fins a finals d'aquesta setmana a través de la web www.sportmaniacs.com , coma  detall s’inclourà a la borsa del corredor una samarreta tècnica de la marca “Lurbel”. Les categories en les quals es podrà competir serà juniors, élite, Sub-23, master 30-40-50, fémines i elèctriques.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.