NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Bonificació verda" del 50% a l'IBI i l'IAE

Per potenciar l'ús d'energies renovables a la indústria, comerç i particulars

L’Ajuntament d’Ontinyent potenciarà l’ús de les energies renovables a la indústria, comerç i particulars de la ciutat a partir del 2020 i ho farà amb una nova “bonificació verda” del 50% als dos principals impostos, el de Bens Immobles, IBI i l’Impost d’Activitats Econòmiques, IAE. Unes bonificacions que no es queden ací ja que al cas de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres, aquestes arribaran al 95%. Per a l’alcalde, Jorge Rodríguez, la mesura acompleix un doble objectiu.

Concretament es bonificarà al 50% estos impostos a aquelles indústries, comerços i particulars als quals s’instal·len sistemes d’aprofitament tècnic o elèctric de l’energia solar i que produisquen a partir d’aquesta un mínim d’un 20 % del seu consum energètic, durant un període màxim de 4 anys posteriors a la instal·lació.

Pel que fa a l’ICIO també s’ha arribat al màxim permès.

Aquestes bonificacions donen resposta a una proposta inicial d’ATEVAL i COEVAL; motiu per tant, estigueren presents també els representants del sector empresarial.

La revisió de les modificacions també inclourà altra mesura en aquesta línia: la zona blava passarà a ser totalment gratuïta per als vehicles catalogats com a de “zero emissions” per la DGT.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.