NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Presentació del vídeo promocional del Gran Premi de la Comunitat Valenciana

Dedicat enguany a l'afició

Canals, ciutat natal de Ricardo Tormo, ha acollit per tercer any consecutiu, la presentació del vídeo promocional del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que el circuit Ricardo Tormo acollirà del 15 al 17 de novembre; i que enguany es centra en l’afició.  L’acte, celebrat al Centre Cultural Calixte III amb l’assistència, entre altres, del director general d’Esport, Josep Miquel Moya; el director general del circuit, Gonzalo Gobert; l’alcaldessa de Canals, Mai Castells i l’últim valencià campió del món, Nico Terol, va comptar amb una molt bona acollida de públic.

Al vídeo, el circuit es constitueix en “la casa de les motos” que dona cabuda a distints tipus de motorista, representats pel Youtuber Wilbur; en concret el novell, l’overlander i el

Willy Wonkda són els tres personatges sobres els que versen les cinc històries que composen la campanya, que començarà a ser distribuïda des de la pàgina oficial de You Tube i les xarxes socials del circuit Ricardo Tormo a partir del proper dilluns.

El vídeo va començar a gestar-se l’any passat quan el públic va donar un exemple d’afició sense límit i de passió pel seu esport favorit tal i com de segur ocorrerà enguany en un Gran Premi que compta amb molts al·licients amb pilots valencians competint en totes les categories; també en la nova de Moto E.

La vesprada va començar amb una visita al Museu permanent Ricardo Tormo, ubicat al pavelló municipal de Canals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.