NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Ontinyent, fets d'aigua", s'inaugura a la Casa de Cultura

Exposició que posa en valor la importància econòmica i sentimental de l'aigua local

Ahir per la vesprada es va inaugurar l’exposició “Ontinyent, fets d’aigua” a la Casa de Cultura; una mostra organitzada per l’Ajuntament, Egevasa i global Omnium que s’inclou dins la campanya “Aigua d’Ontinyent: per a beure, per a viure” plantejada per posar en valor la importància econòmica, social i sentimental de l’aigua a la ciutat.

“Ontinyent, fets d’aigua” compta amb un fons documental de més de 2000 fotografies, a més de vídeos interactius, documents històrics i elements patrimonials, molts d’ells rescatats del passat. Per fer-la diferent i atractiva s’ha apostat per un format que inclou pantalles interactives i audiovisuals.

Altres continguts mostra retalls de la història de la ciutat, incloent testimonis vius a l’apartat “les veus de l’aigua”; mostra el Pou Clar com a element íntim de contacte amb la natura i es dedica un espai per a donar a conèixer el projecte Riu Viu.

També es repassa la tasca d’Egevasa, empresa gestora del servei d’aigua potable.

Una empresa elogiada pel mateix alcalde per segons les seues paraules saber estar a les bones i a les males, referint-se al pas de la DANA per la ciutat.

“Fets d’aigua” es podrà visitar fins al 4 de gener del 2020. Per al divendres 8 de novembre a les set i per al dissabte 16 s’han previst dues visites guiades. Per participar cal posar-se en contacte amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.