NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Millores al cementeri Municipal

La localitat ultima els preparatius per a la festivitat de Tot Sants

Ontinyent ha presentat les millores realitzades als últims mesos al Cementeri Municipal així com els preparatius per a la festivitat de Tot Sants. Amb l’objectiu de dignificar aquest espai s’ha asfaltat la rampa que donen accés als lavabos per a persones amb diversitat funcional, s’han fet tasques de compactament de sahorres per facilitar el pas i s’ha adquirit una carpa.

Com a objectius per a la nova legislatura es pretén adaptar tot el recinte per a persones amb mobilitat reduïda i asfaltar la zona d’estacionament inferior.

A més, a les últimes setmanes s’ha procedit a la col·locació de càmeres de vigilància.

Tot millores per poder oferir com cal un servei imprescindible per a la ciutadania.

Per Tot Sants, l’Ajuntament prestarà el servei gratuït especial d’autobusos que circularan els dies 30 i 31 d’octubre i 1 i 2  de novembre amb parada a Fonti-Tour, Rovira, Dos de Maig, Coronació i Sant Remo. A més es recorda que a través de la web municipal es pot accedir al servei online de localitzador de nínxols a la pàgina web cementeri.ontinyent.es


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.