NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els ninots indultats entren al Museu Faller de Xàtiva que ha modernitzat la seua façana

Una modernització que busca atraure a més visitants

El Museu Faller de Xàtiva ha canviat la imatge de la seua façana amb una nova estètica més atractiva que fou inaugurada fent-la coincidir amb l’entrada dels ninots indultats del 2019 i la presentació del quadre d’honor d’aquest exercici. El Museu Faller, ubicat al carrer Montcada front a l’ex-convent de Santa Clara forma part de la Xarxa de Museus Fallers constituïda en 2016 abans de la Declaració de la Festa com Patrimoni de la Humanitat per a preservar i transmetre aquest llegat.

Aquesta és només una de les mesures encetades per potenciar aquesta instal·lació i fer-la més atractiva per als turistes.

Com diem aquest fou també moment d’augmentar l’exposició del museu amb els ninots indultats aquest exercici; el titulat Meditació, obra de Palacio i Serra pertanyent a la comissió de la Murta i el ninot infantil amb lema Sense Pres, de Gio Art i Color de la Comissió Corts Valencianes.

L’activitat fallera continua aquest cap de setmana amb dues cites importantíssimes, demà dissabte a les vuit de la vesprada el Gran Teatre alberga el Comiat de les Falleres Majors del 2019, Laura Martí i Carmen Pavía; el diumenge a les sis serà el moment del Nomenament de les màximes representants del 2020, Patricia Viñes i Marives Puchades.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.