NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obertura del vial de la Ronda Nord

Connecta el Polígon La Vila amb la zona residencial Les Pereres que evita l'entrada de tràfic a la ciutat

Aquest matí s’ha realitzat l’obertura del vial que limita per la part nord de Xàtiva amb la Ciutat de l’Esport, connectant el polígon industrial La Vila amb la zona residencial de les Pereres. És de doble sentit i a partir d’ara permetrà la descongestió del tràfic de la Ronda Nord i la redona d’intersecció de la CV-58 i la CV-655 amb la connexió directa de la CV-58 amb la zona oest de la ronda. Les obres amb comptat amb una inversió total de 2780.000 euros; 200.000 provinents de fons municipals i la resta subvencionades pels fons SOM, Serveis i Obres Municipals, de la Diputació de València.

En l’anterior legislatura ja es va aconseguir realitzar una redona i el següent pas per completar així totes les planificacions de millores que s’havien de fer a l’entrada de la ciutat serà executar la redona del camp de futbol municipal Paquito Coloma.

Pel que fa a les actuacions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible ja dins de la ciutat es contempla pròximament la pacificació del tràfic al casc antic.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.