NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Teatre de la Lluna commemora el seu 25 aniversari

Amb activitats especials, nova web i amb l'estrena de l'ultima producció d'aquesta companyia "Incendis"

L'Ajuntament de Xàtiva va acollir el divendres les activitats programades per al 25 aniversari de Teatre de la Lluna. Les activitats programades començaran dijous que ve 7 de novembre en el Gran Teatre de Xàtiva i continuaran l'endemà, a la Casa de Cultura Els actes continuaran el dijous 14 de novembre i l'última cita està programada per al divendres 22 de novembre, amb l'estrena de l'última producció de Teatre de la Lluna, «Incendis».

Teatre de la Lluna va ser un dels guardonats en els últims Premis 9 d'Octubre per la seua trajectòria professional i aportació a la cultura i al teixit social de Xàtiva.

L'any 1994, l'Associació Cultural Teatre de la Lluna va nàixer com un projecte teatral independent, amb l'objectiu de difondre i promocionar les Arts Escèniques a Xàtiva, estenent-les a la resta de la comarca i la província.

Les entrades per a veure l'obra «Incedis» estaran disponibles a partir del dia 1 de novembre en la plataforma Instanticket, la Casa de la Joventut o a través de Teatre de la Lluna.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.