NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Associació de Gegants i Cabets celebra una matinal infantil

Una iniciativa per promoure la tradició entre els més menuts

L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent ha celebrat una gran matinal infantil que ha fet que els més menuts que s’aproparen al tram comprés entre la Plaça Major i la placeta Latonda gaudiren de la tradició d’una manera lúdica i divertida. El sol, el bon ambient i la festa foren l’ingredient perfecte per registrar una alta participació.

Els xiquets i les xiquetes han sigut els protagonistes d’un matí ple de jocs clàssics per remuntar al passat, entre ells, les anelles, pintar els cabets la pesca d’ànecs, el mocadoret, el joc d’estirar la corda o les cadiretes. La matinal va comptar també amb un photocall perquè els participants pogueren emportar-se un record amb el seu cabet preferit; entre ells podien trobar-se Popeie, Manduca o Dues Cares, tot i que també estagueren presents Benarrai, Roc i Noa, les últimes incorporacions a aquest món fantàstic.

L’Associació, formada per 230 membres aproximadament, ha conclòs la matinal amb el típic ball on han participat gegants, cabets i la Tartuga i l’Àguila , dues figures que serveixen per completar el bestiari popular del corpus ontinyentí. La tradició pretén fomentar any rere any la importància de les figures.

D’aquesta manera, s’espera aprofundir en l’auge que actualment viu el món geganter i cabeter i reconèixer aquests elements com cal a Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.