NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jorge Rodríguez, Secretari General de la Vall ens Uneix

Elegit per la I assamblea general de la formació

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha sigut elegit Secretari General de la Vall ens Uneix davant prop 200 militants i simpatitzants de tota la comarca reunits al restaurant Casa Seguí. La primera assemblea general, que s’encetava amb un esmorzar de germanor també va servir per crear oficialment l’estructura orgànica d’aquesta nova formació política que aspira a créixer a tota la Vall d’Albaida i expandir-se a les comarques veïnes. En total 11 persones conformen l’Executiva Comarcal totalment paritària on es compta amb representants d’Ontinyent, Bufali, El Palomar, Albaida, Benissoda i Atzeneta d’Albaida.

Junt a Rodríguez, integren l’executiva Rafa Tortosa, com president; Fani Mollá, com vicesecretària; Jordi Vila com secretari d’Organització; Anna Mengual com secretària d’Acció Electoral; Elisa Durá com secretària d’Administració; Álvaro Espí com secretari de Relacions amb la Joventut i de Relacions amb els Majors, Juan Boluda. Com a vocals actuen Maribel Sánchez, Eva Soler i José Antonio Descals.

Al seu discurs, el secretari general definia la formació com un projecte de persones que està per damunt de sigles i vells partits i posava de relleu la força que dóna comptar amb una base sòlida i amb un recolzament com l’obtingut a les passades eleccions municipals on aconseguiren 13000 vots a la comarca i les alcaldies d’Ontinyent, el Palomar, Bufali, un regidor a Benissoda a més del diputat provincial.

La Vall ens Uneix compta ja també amb militants d’Agullent, Montaverner i l’Olleria amb voluntat de treballar pe fer llistes electorals en 2023.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.