NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Museu Casa del Pou acull l'exposició "A l'escola! Fotografies 1918-2018"

Organitzada per l'Ajuntament, el Museu Valencià d'Etnologia i la Diputació de València

El Museu Casa del Pou de la Llosa de Ranes ha inaugurat l’exposició “A l’escola! Fotografies 1918-2018” organitzada per l’Ajuntament, el Museu Valencià d’Etnologia i la Diputació de València. La mostra és un compendi d’instantànies i material educatiu que reflexa l’evolució de l’escola a la localitat; un testimoni gràfic d’un segle d’història cedit pels mateixos veïns.

Una exposició que ha estat possible gràcies al treball de recerca i sistematització de Mati Vidal López, tècnic de l’Agència de Lectura de la Llosa de Ranes.

En una època sense xarxes ni càmeres ni internet, la fotografia de l’escola fou un dels seus principals testimonis i en alguns casos, els únics que perduren amb un model de retrat i una posada en escena molt identificatius: assegut a la taula de fusta, un mapa o un plànol actuarà de fons escènic i el material escolar acuradament distribuït faria les funcions d’atrezzo. En les més actuals prima l’espontaneïtat.

El públic, a més de gaudir d’aquest viatge a la memòria pot fer-se una foto de record simulant les antigues estampes del col·legi.

La mostra es pot visitar els dimecres i dissabtes de 10.30 a 13.30 i del 16.30 a 19.30 hores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.