NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XX Fira Gastronòmica i Comercial de la Vall d'Albaida

On es promocionen els productes artesanals de la comarca

La Fira Gastronòmica i Comercial de la Vall d’Albaida ha complit 20 anys i ho ha fet en l’Olleria per fer-la coincidir amb la seua tradicional fira de parades i atraccions. El passat cap de setmana aquesta edició tan especial ha congregat a molt de públic que han pogut visitar una desena d’expositors de productors artesans i de la terra a més de gaudir de degustacions, activitats infantils i actuacions musicals. La fira va tenir lloc al carrer Ausiàs March i obria els estands el dissabte a les 12, mig hora després seria la inauguració oficial amb la tradicional tallada de cinta en aquest cas a càrrec de l’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, el president de la Mancomunitat de la Vall, Vicent Gomar i la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Rebeca Torró.

Seguidament la comitiva va passejar pel recinte firal per departir amb els seus protagonistes. I és que aquesta fira és un gran aparador per a promocionar tots els productes de la comarca, com mel; begudes i cerveses de producció pròpia; Papes; pastissos, embotits o conserves artesanes.

Una fira que fa quatre anys es feia itinerant perquè tots els municipis de la comarca puguen acollir-la. Aquesta és una iniciativa organitzada per la Societat per a la Promoció de la Vall d’Albaida, Soprova, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria, la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, València Turisme i Caixa Ontinyent.

La vesprada del dissabte, la fira va estar ambientada amb dj i música i el diumenge es va celebrar una globotà; l’espectacle “El Cirquet” i l’actuació del grup “Mimi y los trileros”. Propostes d’oci per fer-la encara més atractiva al visitant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.