NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inici a les Festes de la Puríssima

Presentació del Cartell obra del pintor Elios Gisbert i ldel Llibre de Festes 2019

La nau gòtica de la parròquia de Santa Maria d’Ontinyent va albergar el passat dissabte l'acte d'inici de les festes patronals de la Puríssima Concepció d'Ontinyent, al qual van acudir desenes de persones.

Després de l'eucaristia, es va presentar el cartell, un fragment d'una obra pictòrica del pintor Helios Gisbert, i el programa-revista de les festes anuals.

Va ser aquesta professora del CEIP Martínez Valls, l'encarregada de donar a conéixer el contingut del programa, que compta amb prop de 200 pàgines literàries il·lustrades amb nombroses fotografies. Una ontinyentina molt vinculada a la festa per tradició familiar.

Els editors han destacat l'apartat referent a la restauració de la imatge de la Puríssima, amb un ampli reportatge fotogràfic.

Les Festes de La Puríssima d’Ontinyent viuran els seus dies grans entre el 8 de novembre i l’1 de desembre amb multitud d’actes entre els quals es difícil quedar-se amb un

L’any 1662 va naixer “El Cant dels Angelets” considerat un tresor de la música antiga valenciana i  declarat  en 2017 com a Be Immaterial de Rellevància Local

Unes Festes en les que destaquen els actes religiosos entorn a la Verge  de la Puríssima, la musica sacra de tradició valenciana interpretada pels Angelets i les vetllades de cultura taurina amb el multitudinari Bou de la Puríssima


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.