NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Del 7 al 10 de novembre la Mostra Internacional de Titelles de la Vall d'Albaida

Arribarà a 19 municipis que colliran 30 representacions

Del 7 al 10 de novembre, els titelles envairan la Vall d’Albaida; una mostra internacional que compleix 35 anys d’història i que enguany arribarà a 19 municipis de la comarca amb 30 representacions de 14 companyies diferents i 16 espectacles.

Totes les intervencions van coincidir en destacar el caràcter mancomunat de la Mostra Internacional de Titelles i la democratització de la cultura.

En aquesta edició el punt internacional el posa la companyia de la República Txeca Teatre de Pavel Smid, que representarà “Un cuento del viento” a l’auditori municipal de Castelló de Rugat el divendres 8.

La MIT no és internacional únicament per comptar amb artistes estrangeres, sinó que moltes de les companyies nacionals han presentat els seus espectacles arreu del món, com és el cas de Javier Aranda qui aquests dies es troba a La Habana. Precisament aquesta companyia representarà “Vida”, dedicada a un públic més adult. Serà el divendres 8 en la Sala Gomis d’Ontinyent.

La MIT també aposta amb força per les companyies valencianes com són La Carreta Teatre, Teatre a Mà, Vudú Teatre i Lucas Escobedo.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.