NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista representants Festes de la Puríssima 2019

Tots els detalls sobre aquesta tradicional celebració que ha donat inici amb la presentació del llibre de Festes

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal hem rebut la visita de Rafa Gandia, Membre de la Junta de la Puríssima e Historiador de la Puríssima, Angelines Aceta, Camarera Major 2019 i Juan Melchor, Plebat de Santa María i Vicari Episcolpal de la Vicaría Sexta Xativa – Alcoi – Ontinyent.

El passat 26  d’octubre la parròquia de Santa Maria acollia la presentació del Llibre de Festes de la Puríssima 2019. Un llibre que sobrepassa les 200 pagines i entre les quals enguany trobem una menció especial a la restauració de la Imatge de la Verge, l’any passat i en el que ha participat Rafa Gandia com a editor.

A més, Angelines Aceta Cambrera Major d’aquest 2019 ens conta com ha viscut aquest any i les ultimes setmanes al càrrec de la talla de la Verge de la Puríssima d’Ontinyent

Amb Jaun Melchor fem un recorregut per la tradició sacra de la festa, parlem dels Angelets i de la Missa Sabatina que acull la localitat tots els dissabtes de l’any per privilegi reial des de fa més de 400 anys i que congrega a centenars de fidels.

No es perden aquesta interesant entrevista en la que podran conèixer també altres esdeveniments d’interès dins de les Festes de la Puríssima d’Ontinyent.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.