NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Espanya cau davant la selecció irlandesa de rugbi league

Un partit classificatori per al Mundial que omplia instal.lacions Les Pereres

El Poliesportiu Municipal de les Pereres de Xàtiva acollia el passat cap de setmana l’encontre entre les seleccions de rugbi league Espanya – Irlanda, partit corresponent a la fase classificatòria del mundial del 2021. El duel es va saldar amb una clara victòria dels visitants per 48-8, fent valer la selecció irlandesa la seua major entitat encara que espanya es va mostrar enèrgica i forts en la defensa.

Malgrat el caràcter encara minoritari del rugbi a tretze, la cita va atraure a molt de públic, que va omplir les graderies, atrets tant per l’envergadura del partit davant una de les millors seleccions del món com per la gran espectacularitat d’aquest esport.

El rugbi league o rugbi a tretze pel nombre de jugadors de cada equip, és una modalitat nascuda més tard que el rugbi estàndard on es juga amb quinze. Es tracta d’un esport relativament jove però que ja compta amb molts combinats professionals. La selecció nacional va nàixer tan sols fa sis anys però la meitat del planter ja està format per jugadors de nivell que pertanyen a clubs d’Anglaterra o França. Itàlia és l’altre rival d’Espanya en aquesta fase de classificació, partit que tindrà lloc aquest mateix dissabte 2 de novembre en Lignano.

Així Xàtiva s’ha convertit en seu del millor rugbi, albergant per primera vegada un esdeveniment esportiu d’aquest nivell que va comptar amb una gran resposta de públic.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.