NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Servei de bus urbà gratuït el 31 d'Octubre i l'1 de novembre

Dispositiu especial de Tots Sants davant l'alta previsió d'assistència al cementeri

L’Ajuntament de Xàtiva ha preparat, com en els darrers anys, un dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants, per tal de facilitar l’accés al cementeri municipal.

Pel que fa a l’horari, el cementeri no tancarà a migdia fins el dissabte 2 de novembre, i romandrà obert de 8 del matí a 18 de la vesprada ampliant d’aquesta manera el nombre d’hores respecte a l’any passat. El diumenge, el cementeri recuperarà el seu horari habitual.

D’altra banda, tant el dijous 31 d’octubre com el divendres 1 de novembre, i haurà servei de bus gratuït en horari de matí i vesprada, que es podrà agafar des de totes les parades de les que disposa el bus urbà.

A més a més, per garantir la seguretat dels vianants, s’ha tancat durant tota la setmana la circulació en el tram de carretera front a l’entada principal del cementeri, mentre que hi ha habilitades zones d’estacionament als vials laterals i front a l’edifici

També s’ha instal·lat un reforç de contenidors tant fora com dins del recinte per tal de facilitar les tasques dels familiars, que estaran disponibles dins al proper dissabte 2 de novembre.

Cal recordar a més que a la porta principal del cementeri hi ha disponible un punt d’informació electrònic on es pot consultar l’emplaçament exacte del soterrament que s’està buscant, i que el dia 1 de novembre, de 12 a 14 hores, hi haurà música en directe a les portes del recinte per tal d’amenitzar la visita.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.