NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Dr Cavadas obri el curs universitari a Ontinyent

Una conferència en la que l'expert reflexiona sobre la causa humanitària

No li agrada vestir bata blanca de metge perquè per a ell és una espècie de disfressa així que amb caçadora militar i sabatilles de muntanya, el doctor Pedro Cavadas apareixia amb un poc de retard al teatre Echegaray  per pronunciar una lliçó magistral com obertura del curs universitari del campus d’Ontinyent. Aquesta fou una conferència incòmoda per relatar la crua realitat de les seues experiències com metge voluntari en Àfrica que amb el títol “Reflexions de la causa humanitària” va sacsejar la consciència del públic.

Per a Cavadas es necessita molt poc per a portar una vida digna i són aquestes precisament les vertaderes necessitats dels receptors de l’ajuda; entre elles les inversions en educació.

Per al cirurgià que s’ha guanyat apel·latius com doctor miracle per operacions com el primer transplantament de cara d’Espanya en 2009, l’ajuda humanitària és, al final, un preu raonable pel lloguer de viure en la zona fàcil del món; una ajuda per la qual no hi ha que esperar res a canvi i sent el seu motiu principal la pura decència.

L’expectació creada per la seua intervenció va obligar a traslladar l’acte inicialment previst al C.C. Caixa Ontinyent al teatre Echegaray, instal·lació cultural municipal amb més capacitat. Un acte que va estar presidit per la rectora de la UV Mavi Mestre, l’alcalde Jorge Rodríguez i el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell.

Prèviament va tenir lloc un acte commemoratiu del 30 aniversari d’un Màster en Direcció d’Empreses que es va realitzar en 1989.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.