NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ministeri i Generalitat atorguen 2 milions per a un nou programa ARRU

Realització de treballs d'edificació en 30 habitatges i de rehabilitació en altres 42.

Ontinyent ha obtingut una subvenció de 2 milions d’euros del Ministeri de Foment, 1´62 milions i la Generalitat Valenciana, 351.000, per posar en marxa un nou programa de Rehabilitació Urbana a la ciutat; una subvenció aprovada dins del Programa de Foment de la Regeneració i Renovació Urbana i Rural, ARRUR que es feia pública el dimarts al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. En la resolució només 4 municipis de la Comunitat han obtingut un resultat favorable, sent a més Ontinyent, la ciutat que ha obtingut l’aportació més elevada i la màxima puntuació.

La subvenció és de 2 milions però el seu impacte global serà de 8 en afegir-se les aportacions de l’Ajuntament, 2´34 milions i els particulars, 3´66, en compliment de les bases establertes en la convocatòria. El Pla s’executarà entre 2019 i 2023 i contempla la realització de treballs d’edificació en 30 habitatges i de rehabilitació en altres 42.

Per als dirigents aquesta nova ajuda torna a posar en valor l’aposta que ve fent el govern als últims anys per a la regeneració urbana i la rehabilitació i que està convertint a la ciutat en un referent en aquesta matèria. Com exemples estan l’anterior programa ARRU; el pioner Programa Municipal de Rehabilitació d’Immobles posat en marxa en 2013 que ha tingut 240 beneficiaris i ha atorgat més d’1´5 milions de subvencions municipals a les que s’afegeixen les que s’adjudicaran dins la darrera convocatòria, pendent de resolució, per a la que s’ha rebut la xifra rècord de 177 sol·licituds.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.