NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Llosa de Ranes amplia el pàrquing del cementeri

Passa de 26 a 80 places i millora la seua accessibilitat

Demà divendres 1 de novembre els cementeris dels municipis es preparen per a rebre una onejada de visitats; un dia de Tot Sants on es recorda i s’homenatja als nostres difunts. Els Ajuntaments, sabedors de la massiva afluència dediquen personal i mitjans per adequar la instal·lació i la seua imatge. Al cas de la Llosa de Ranes, l’obra més important realitzada enguany ha aconseguit millorar l’accessibilitat al cementeri al ampliar el seu pàrquing i el seu número de places. Ha estat possible amb quasi 40.000 euros provinents del SOM, el pla de serveis i obres municipals de la Diputació de València. Altres millores realitzades ha estat l’adequació de les zones enjardinades.

La parcel·la del pàrquing fou adquirida per l’Ajuntament fa ara 10 anys i ara amb aquesta ampliació s’enceta altre projecte més ambiciós i inclòs al programa electoral: el del nou accés al cementeri ja que l’entrada es realitza ara per carretera amb el perill que comporta. Aquest nou accés serà per a vianants engrandint la vorera per millorar la seguretat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.