NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Firauto 2019 tindrà lloc del 15 al 17 de novembre

Bat enguany el rècord d'expositors, vehicles i espai expositiu

Coincidint amb la tradicional Fira d’Atraccions, Ontinyent acollirà el cap de setmana del 15 al 17 de novembre la setena “Firauto Ontinyent 2019”, la fira de l’automòbil. Aquesta serà una edició de rècord amb més expositors, vehicles i espai expositiu que mai. Si en la primera edició es comptava amb 11 expositors i l’any passat arribava a 19, en aquesta es compta amb 24 que mostraran més de 500 vehicles nous, de quilòmetre 0, d’ocasió i com a novetat, ciclomotors i motocicletes.

Una ampliació que també es reflecteix als carrers que acolliran l’esdeveniment.

En Firauto 2019 es podrà conèixer de prop totes les novetats als mercat de vehicles nous on no faltaran tampoc les noves motoritzacions

L’increment de marques participants també s’explica perquè aquesta és una fira que funciona amb transaccions al mateix estand.

La fira està organitzada per l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de Caixa Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.