NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració de la nova temporada del Casal Jove

Amb moltes novetats i nova gerència

Aquest cap de setmana, el Casal Jove de l’Olleria ha inaugurat la temporada 2019/2020; una nova temporada que ve carregada de novetats per als i les joves del municipi que poden acostar-se a aquesta instal·lació de divendres a diumenge dependent de forma totalment gratuïta. El divendres 1 de novembre va haver jornada de portes obertes amb equip de música i com veiem el dissabte dia 2 els assistents van poder gaudir d’un joc de realitat virtual que va incloure jocs com el Just Dance 2019; el Mario Kart 8, Super Smash Bros o torneig de Fifa 2020.

Aquest lloc de trobada per als joves de 10 a 16 anys ha patit moltes millores per donar la benvinguda com cal a la nova temporada i a més s’habilitarà una sala de cinema. De novetats també trobem el canvi de gerència que ha ajudat a una major dinamització de l’espai. Una nova temporada que enguany s’allargarà fins al mes de juliol.

El Casal Jove de l’Olleria és un espai d’oci alternatiu i temps lliure dedicat a la franja d’edat que té més complicant trobar una oferta lúdica i estan limitats en desplaçament a altres llocs de distracció per això és tan important la seua opinió a l’hora de programar activitats.

El Casal Jove depèn de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Olleria.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.