NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Caixa Bank i l'Obra Social La Caixa donen 25.000 euros per als afectats de la DANA

Conveni signat amb l'Ajuntament

c

Caixa Bank i la Obra Social “la Caixa” han donat 25.000€ a l’Ajuntament d’Ontinyent per ajudar a les persones afectades per la DANA. Un conveni signat per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la Directora d’Àrea de Negoci d’Ontinyent, Pepa Satorres, acompanyada pel director de l’oficina 1473 a l’Avinguda Daniel Gil, Raúl Gisbert, que ha fet efectiva la donació, encaminada a pal·liar la greu situació econòmica que viuen algunes famílies derivada de les inundacions del mes de setembre.

Aquesta ajuda permetrà a l’Ajuntament realitzar un estudi de la situació socio-familiar i econòmica de les persones afectades, així com detectar a les persones i famílies que no disposen dels mitjans per afrontar les despeses derivades de la reposició dels seus efectes personals a les seues vivendes que inclou desperfectes en teulades, humitats en parets, electrodomèstics, així com roba o mobiliari.

Cal recordar que el passat 12 de setembre la ciutat va registrar en prop de 6 hores més de 400 litres d’aigua i va obligar a desallotjar al veïnat de la Cantereria com a conseqüència del desbordament del riu Clariano convertint-se en la pitjor tempesta registrada a la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.