NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia enceta dos programes al voltant de l'alimentació destinats a escolars i a persones majors

Com a base per a una bona qualitat de vida

Les persones que vullguen més informació sobre la iniciativa o desitgen inscriure poden  enviar un Mail a politiquesaludables@gandia.org

Serà una proposta que es potenciarà amb tallers emocionals i d’altres que faran un recorregut per l’historia de l’origen dels menjadors a les escoles fins a la alimentació dels infants en època moderna

Es desenvoluparà els dies 5, 12, 19 i 26 de novembre a Foment el primer dia i a la Casa de la Marquesa les restants jornades en horari de 17.30 a 20.30 hores en les quatre sessions.

En el programa "Experiència de canvi en hàbits saludable mitjançant l'alimentació: formació per a la nostra gent gran" els assistents aprendran la importància i l'impacte positiu que té una bona alimentació en la qualitat de vida i com, adoptant unes simples pautes, s'aconsegueix un millor estat físic i anímic.

Consistirà en sis tallers que se celebraran els dies 8, 15, 22 i 29 de novembre, 13 de desembre i 17 de gener al Centre Municipal de Convivència per a Persones Majors de Roís de Corella de 16.30 a 19.00 hores.

Gandia ha presentat dos programes nous on s'abordarà l'alimentació com a font de salut.

El primer d'ells és experiència de canvi en hàbits saludables mitjançant l’alimentació destinat a la formació per als menjadors de les escoles i l’altre també enfocat en l’àmbit de l’alimentació saludable però orientat a la formació de les persones majors.

"Experiència de canvi en hàbits saludable mitjançant l'alimentació: formació per a acompanyants de menjadors escolars" actuarà als col·legis i escoletes de la localitat i ajudarà al personal dels menjadors escolars a entendre com el benestar dels menors i dels professionals depèn de l'entorn i de les dinàmiques que es generen al menjador escolar..


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.