NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La italiana Federica Bau guanya la XV Biennal Internacional de gravat Josep de Ribera

Amb l'obra Orain II

Amb un premi valorat en 4.500 euros, la italiana Federica Bau s’ha imposat en la quinzena edició de la Biennal Internacional de gravat Josep de Ribera de Xàtiva amb aquesta obra “Orain II”, realitzada amb la tècnica aiguatinta i aiguafort; fotopolímer i fotogravat. La jove artista, assentada en Espanya per tal d’ampliar la seua formació va concloure en 2014 els estudis d’il·lustració en L’escola Massana de Barcelona i durant 2017 va realitzar el Màster d’Obra Gràfica en la Fundació Ciec de Betanzos. Actualment realitza la seua obra als tallers de la Fundació Bilbaoarte.

La Doctora i professora de Belles Arts de la Politècnica de València, Amparo Berenguer Wieden; l’artista plàstica i gràfica Mercedes Balaguer i la Doctora en Belles Arts per la UPV i guanyadora d’aquesta biennal en 1997, Anghela Malyshava han conformat el jurat d’aquesta edició, per primera vegada tot dones.

La participació d’enguany ha estat provinent de països com Taiwan, Estats Units, Argentina, Polònia, Itàlia, Iran, Índia, Bulgària, Bielorússia, Àustria, Mèxic i Espanya. La inauguració de la mostra on quedaran exposades les 38 obres seleccionades; entre elles la guanyadora i les tres Mencions d’Honor reconegudes per la seua qualitat serà el dilluns 18 de novembre a la Casa de Cultura. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.