NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou municipis de la Costera i la Vall d'Albaida reben ajudes del programa "Smart Cities"

La segona convocatòria d'aquest programa de la Diputació de València s'ha publicat amb una partida de 750.000 euros

La Diputació de València ha atorgat ajudes del programa Smart Cities, ciutats intel·ligents a nou municipis de la Costera i la Vall d’Albaida, es tracta de Llutxent, Montaverner, Alfarrasí, Castelló de Rugat, Canals, Rotglà i Corberà, la Llosa de Ranes, el Palomar i la Font de la Figuera. Per exemple Alfarrasí ha obtingut una subvenció de 1529 euros per a ubicar una segona estació meteorològica al CEIP Doctor Borrás; les restants dirigiran les ajudes per a monitoritzar el consum elèctric de l’enllumenat públic amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica i aconseguir un estalvi econòmic. La més quantiosa se l’emporta Montaverner que amb 30.000 euros instal·larà set concentradors, set aparells de control d’encesa i apagada i controladors per punt de llum.

La segona convocatòria d’aquest programa de la corporació provincial s’ha publicat amb una partida de 750.000 euros que triplica els 250.000 de la primera convocatòria i que, a més, duplica el nombre de projectes subvencionats, de 16 a 39 i el total de pobles sol·licitants, de 38 a 72.

El període de justificació de les ajudes s’amplia fins a març de 2020 perquè tots els municipis, grans i xicotets, tinguen marge suficient per a posar-los en marxa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.