NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ruta de la Salut de la Diputació de València

La ciutadania assisteix a xerrades i es realitza proves mèdiques de forma gratuïta

Ahir de vesprada, la Ruta de la Salut, el programa de la Diputació de València patrocinat per la Conselleria de Sanitat i Universitat de Salut Pública feia parada en l’Alcúdia de Crespins. Durant tota la vesprada la ciutadania va acudir a la Casa de Cultura per participar en tot tipus d’activitats sociosanitàries orientades a proporcionar informació mèdica i relacionada amb hàbits de vida saludable.

El programa va comptar amb xerrades sobre obesitat i nutrició; prevenció de l’ictus i infart, malalties respiratòries o d’ossos. També es van incloure proves mèdiques a càrrec de professionals sanitaris com les de tipus cardiovascular per a calcular el risc, la tensió, glucèmia o electrocardiograma; de reumatologia; oncològiques o de reanimació cardiopulmonar.

Amb la col·laboració de l’Hospital General de València, la Ruta de la Salut 2019 de la Diputació de València, que arrancava el passat mes de juliol està recorrent 84

municipis fins aquest novembre. Participen quasi 50 professionals entre infermers, nutricionistes i fisioterapeutes. La corporació provincial destina una partida de poc més de 100.000 euros a aquest programa que prevé, forma i informa perquè la societat siga més responsable amb la seua salut.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.