NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els Pressupostos del Consell del 2020 preveuen 11 milions d'euros per a inversions

El nou hospital, la millora del barri de la Vila o el Pla Edificant són les partides més importants que el Consell assigna a la ciutat

El Pressupostos de la Generalitat Valenciana contemplen inversions a la ciutat d’Ontinyent per import d’11'2 milions d’euros per a l’exercici de 2020, la xifra més alta registrada a la ciutat. El nou hospital, la millora del barri de la Vila o el Pla Edificant són les partides més importants que el Consell assigna a la ciutat.

El primer edil ha exposat que d’Ontinyent “no sols estarem atents a l'execució d'estos projectes, sinó també a aconseguir més diners per a altres actuacions”, posant com exemple l’aprovació la setmana passada d’una subvenció de 2 milions d’euros dins de l’ARRUR.

La tasca de captació d’ajudes ha comportat aquest any l’aprovació de 29 projectes presentats a línies d'ajudes de Generalitat, Diputació, Govern d'Espanya, Fons Europeus o Càmara Espanya que han suposat l'ingrés de 1’3 milions d'euros a les arques municipals.Ara es suma les destinades pel Govern del Botànic.

Rodríguez també ha assenyalat que darrere d’estes inversions està la gran tasca del Govern Municipal i de l’aparell administratiu de l’Ajuntament.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.