NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat invertirà 18'5 milions d'euros en la present legislatura

Per a la millora dels serveis públics

L’Ajuntament de Xàtiva ha fet balanç de la incidència dels pressupostos de la Generalitat Valenciana que per a aquesta legislatura les inversions previstes ascendeixen a 18,5 milions d’euros que es reparteixen entre les actuacions del Pla Edificant, el nou Palau de Justícia, el nou centre de salut Xàtiva II i la Via Verda Xàtiva-Carcaixent.

La principal novetat és que els pressupostos reflecteixen una partida de 2'55 milions € per a la construcció del nou centre de salut Xàtiva II; això sí, repartits en tres anualitats començant per 150.000 euros per al proper exercici destinats a la redacció del projecte; 1 milió per al 2021 i 1´4 per a 2022, ambdues ja per a les obres de construcció.

Pel que fa a les infraestructures educatives, el Pla Edificant aporta una inversió de 8'7 milions € en els distints centres de Xàtiva en què es té previst actuar: construcció del nou col·legi Pla de la Mesquita, 6 milions d’euros; la construcció del nou aulari del Josep de Ribera, 1´2 milions i les actuacions

de millora al Teresa Coloma, 315.000, La Costera, 480.000 i Attilio Bruschetti, 705.000. Per al 2020 els Pressupostos també assenyalen una inversió de 137.310 euros en la Via Verda Carcaixent-Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.