NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia en l'onzena posició com a destinació amb millor ocupació hotelera de tota Espanya

Unes dades facilitades per l'últim informe de Hosbec

L'Associació Empresarial Hotelera de Benidorm i la Costa Blanca (Hosbec) ha publicat l'informe dels resultats turístics del sector durant el tercer trimestre d'enguany, que recull les dades més destacades els principals punts turístics durant els mesos de juliol a setembre.

Un informe que reflecteix el bon resultat que el sector hoteler ha obtingut a Gandia durant el passat estiu malgrat la reducció d'ocupació que va suposar la Dana que va afectar al municipi durant el mes de setembre.

En quant al rànquing G-20, el rànquing espanyol de les 20 destinacions turístiques amb major percentatge d'ocupació hotelera, Gandia se situa en el lloc 11 a nivell nacional a aconseguir una ocupació mitjana del 88,8% per davant de destinacions tan importants com Barcelona, Alacant o València.

L'informe recull que l'aposta per l'ocupació estable s'està traduint en bones dades, ja que tots els punts turístics analitzats, incloent Gandia, van incrementar l'ocupació vinculada al sector hoteler i els llocs de treball creats van créixer en aquest període de temporada alta, fins a aconseguir els 20.155 llocs de treball en la Comunitat.

Segons Hosbec, als hotels de Gandia el ADR, com es coneix a la tarifa mitjana diària d'un establiment, és el més alt de la Comunitat Valenciana, amb 126 euros, mentre que el RevPar, com es denomina l'ingrés per habitació disponible, se situa en 110 euros. En tots dos casos Hosbec assenyala que aqueixes dades estan molt per damunt de la mitjana autonòmica i nacional.

Hosbec assenyala que Benidorm ocupa el cinquè lloc en el rànquing espanyol de destinacions turístiques amb major nombre de pernoctacions hoteleres, només superat per Barcelona, Madrid, Calvià i Palma de Mallorca. Però afig que si s'analitza el percentatge mitjà d'ocupació hotelera durant els tres mesos d'estiu, Benidorm passa al tercer lloc d'Espanya, amb un 91,2% d'ocupació, només superat per Cambrils i Benalmàdena. Gandia també és un de les destinacions més populars, escala posicions en els últims anys i ocupa ara l’onzè lloc, amb una ocupació mitjana del 88,8%. En aquest rànquing format pels 20 punts turístics espanyols també es troben les ciutats d'Alacant (lloc 18) i València (19), ambdues molt per darrere de Gandia.

Des que els hotels de Gandia es van sumar al control de Hosbec, la realitat és que la patronal ha anat revelant dades cada vegada millors per a aquesta ciutat, amb els coneguts alts i baixos que es produeixen en l'ocupació turística d'una destinació que, encara hui, depén molt de l'estacionalitat, en concret l'estiu, i de la meteorologia, perquè el seu primer producte és la platja.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.