NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Increment del turisme durant el pont de Tots Sants

Les visites al Castell i al Museu de la Casa de l'Ensenyança son els dos punts forts

El pont de Tots Sants ha consolidat la tendència a l’alça en el número de visitants als principals recursos turístics de Xàtiva. Tot i que les xifres no són comparables amb les registrades en campanyes de gran afluència com Fira o Nadal, tant el Castell de la ciutat com el Museu de Belles Arts, Casa l’Ensenyança, han marcat increments del 25 i el 31% respectivament.

El castell, per la seua part, s’ha saldat, una vegada finalitzada l’obra de la Torre de l’Esperó amb 2.727 visites en el període de l’1 al 3 de novembre, xifra que mostra 551 visites més que en el període del 2018, quan es registraren 2.176 i que incrementa un 25% les visites turístiques respecte el passat any. Pel que fa al museu de Belles Arts, s’ha produït un creixement del 31%; durant els tres dies de pont, ha estat visitat per 235 persones, 56 més que al 2018. Per tal de potenciar el seu patrimoni cultural, l’Ajuntament de Xàtiva té previst millorar els seus indicadors.

Els indicadors turístics de Xàtiva continuen , d’aquesta manera, mostrant una evolució positiva.

D’altra banda, els treballs d’instal·lació de l’equipament del Nou Centre d’Interpretació Borja avancen a bon ritme, un recurs que s’obrirà en la capella de L’Hospital Reial i que compta amb una subvenció de la Generalitat.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.