NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Una "Fira Jove" a la ciutat

Ontinyent amplia l'oferta de la seua Fira amb tallers, jocs online i l'actuació de grups musicals

Del 15 al 18 de novembre, la tradicional Fira d’Ontinyent arriba amb una gran novetat, una “Fira Jove” amb tallers, jocs online, de taula i música en directe i que es suma a la seua ja variada d’oferta que inclou 40 atraccions mecàniques, 200 llocs de gastronomia i artesania, 500 vehicles en la fira d’automoció “Firauto” i una zona dedicada al comerç local.

“Fira Jove” comptarà amb carpes individuals per a l’oci quees complementarà amb espais per als joves emprenedors i empreses, informació d’activitats juvenils i espai de gènere.

8 actuacions amb grups com Lemon’s, Scrambled, Supersonics, Techno-Drum&Sax, Soulomonics i Grupo Ñ. Per fer possibles totes aquestes actuacions es compta amb la col·laboració del Festival OntiFira i l’associació d’hostalers que posaran a l’abast de tots mostres de la restauració d’establiments com els restaurants Jauja, Lola, Zoco, Roma, Wait, MAgie, El tendur i Paixixi així com dels vins de les bodegues de Daniel Belda i Rafa Cambra.

L’acte inaugural serà el divendres 15 de novembre a les 19´30 hores on l’actriu Andrea Nacher llegirà per primera vegada en l’època moderna el privilegi reial que Alfons el Magnànim va concedir en 1418 a la Fira d’Ontinyent. També es comptarà amb l’actuació del grup “Los Artistas del Gremio” i les escoles de dansa de la ciutat, Màsters i Òpera.

Altra espai destacat és el destinat al comerç local que estarà situat a l’inici de l’Avinguda Benicadell on es disposaran al voltant de 20 carpes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.