NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vicent Gomar és reelegit president de la Mancomunitat

Un altre plenari tens on el PP i la Vall ens Uneix critiquen la seua infrarepresentació

Ahir Vicent Gomar fou reelegit president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida. Quasi dos mesos de negociacions per arribar a un acord ha retardat la constitució del nou govern. Arranca així una nova legislatura amb Gomar, alcalde de la Pobla del Duc pel PSPV i amb Josep A. Albert, primer edil d’Albaida per Compromís com vicepresident. Una elecció que va comptar amb el vot a favor del PSPV i Compromís, el vot en contra del PP i l’abstenció de La Vall ens Uneix, dos partits, aquests últims, que van rebutjar les delegacions per considerar-se infrarrepresentats però que sí estan presents en la junta de govern.

El president Gomar va instar a treballar tots junts apel·lant al consens que sempre ha caracteritzat a l’entitat comarcal.

També anunciaria els objectius marcats per als propers quatre anys.

Uns reptes també considerats primordials pel vicepresident sobretot els referents a la gerència i la recollida del fem.

La cohesió i el consens al que apel·lava el president fou criticat pels partits de l’oposició; el representant de la Vall ens Uneix, Joan Sanchis, fou més enllà afirmant que “hui és un dia trist” per comptar només amb 6 dels 68 representants quan Ontinyent, el Palomar i Bufali sumen més de 35.000 habitants.

El Partit Popular també criticaria la falta de representació i expressaria el vot en contra a l’elecció de Gomar al·legant que les seues peticions no han sigut ateses.

Crítiques que van trobar resposta argumentant que tots els partits tenen veu en la Junta de Govern i fent referència a la llei de la Mancomunitat que evita els criteris poblacionals i de número de vots que sempre han donat problemes, segons paraules de Gomar. El portaveu de Compromís, Julio Biosca també assenyalava que més del 50% dels municipis no arriben a mil habitants i l’entitat ha de ser l’organisme on tots els pobles es senten representats.

La resta de la junta de govern la completen com vocals Amparo Canals, José Mª Beneyto, Federico Vidal, Julio Biosca, Mario Mira, Susana Navarro, Ramón Vidal, Estefanía Mollá i Natalia Enguix.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.