NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obres per evitar les inundacions a la zona de Benarrai

Es crearan dos guals

Aquesta setmana l’Ajuntament d’Ontinyent ha encetat les obres previstes per evitar inundacions a la zona de Benarrai; una actuació inicial consistent en la creació de dos guals que reconduiran les primeres aigües que provenen del pas inferior de la Ronda Sud cap al col·lector central.

A més es preveu la construcció d’una canalització soterrada des de la ronda sud que reconduisca aquestes aigües, el traçat de la qual anirà determinat per un estudi hidràulic que ves realitzarà a les properes setmanes.

Aquestes obres de canalització són responsabilitat de l’agent urbanitzador de la zona on va a actuar-se però l’Ajuntament ha decidit actuar davant el problema que està vivint-se. El proper pressupost municipal inclourà una partida amb dotació econòmica suficient per executar aqueta inversió atenent als informes tècnics, que apunten la conveniència de replegar les aigües des de la serra abans que arriben al casc urbà.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.