NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova edició del procés Castelló Participa per decidir el destí de 20.000 euros

Les votacions tindran lloc del 15 de novembre al 10 de desembre

Castelló de Rugat enceta una nova convocatòria de “Castelló Participa” el programa de participació ciutadana on els veïns decideixen en què destinen una partida reservada de 20.000 euros. El procés es divideix en dues fases: la primera és la presentació de les propostes sense limitacions més enllà dels 20.000 euros pressupostats, fase que ha començat hui i finalitza el proper divendres 15 de novembre. Propostes que es poden entregar en l’urna habilitada en la Biblioteca Municipal i també a la pàgina web de l’ajuntament, mitjançant un formulari habilitat. Posteriorment el consistori donarà a conèixer els distints projectes per a que, del 25 de novembre al 10 de desembre els veïns puguen votar el seu favorit. Podran emetre el seu vot els majors de 16 anys i serà necessari acudir amb el DNI.

Finalment el dia 18 de desembre, l’Ajuntament donarà a conèixer la proposta guanyadora. En cas que aquesta no esgota el pressupost disponible, s’executaran també els projectes següents per número de vots, fins gastar els 20.000 euros.

El consistori, a més, està elaborant un pla estratègic de participació de Castelló de Rugat que ja escomet la seua fase final i que en poc temps serà presentat al ple per a la seua aprovació. En ell s’estableixen mecanismes de participació, transparents i àgils que possibiliten que la ciutadania tinga veu en les decisions del dia a dia. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.