NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El betlem privat més gran del poble

Inclou un portal dedicat als menuts

Ángel Ros és un veí de La Font de la Figuera entregat al seu poble. Igual de participatiu és en les festes morocristianes com en les de Nadal, moment en que ix a la llum la seua imaginació i destresa per a deixar a tots bocabadats.  Porta molts anys fent el betlem privat més gran del poble i cada any incorpora noves peces per fer-lo més grandiós. Per eixe motiu, enguany un particular li ha cedit un baix, ja que les instal·lacions han d’anar ampliant-se conforme va avançant la seua imaginació.

Ángel Ros tarda entre 4 i 5 mesos en fer realitat este betlem i el que més li costa és la instal·lació elèctrica, però la il·lusió que cada any posa en esta feina faraònica té la seua recompensa.

I tan bonic. El dia de la inauguració eren molts els que no es perderen el moment en que Ángel obria les portes i explicava el betlem als presents, una recreació històrica basada en els episodis bíblics.

Personatges del poble estan representats en este betlem, com el contrabandista inspirat en un amic d’Angel Ros, però no s’obliden de que este betlem també té una coseta especial, perquè personatges actuals com Pocoyó estan representats per a que els més menudets de la casa disfruten.

El betlem d’Angel és una autèntica meravella, així que els aconsellem passar a vore’l i, aprofitant la visita a La Font de la Figuera, no s’obliden de visitar el betlem de l’església, un dels més monumentals de la comarca de La Costera.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.