NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb Xelo Gómez i Carme López

Les representants de Xateba ens posen al dia sobre les iniciatives culturals i socials d'aquesta entitat que enguany compleix 15 anys treballant per la igualtat de gènere

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita de Xelo Gómez, vocal de la junta directiva de Xateba i de Carme López, associada de la mateixa entitat.

Ambdues ens fan un recorregut de la trajectòria d’aquesta associació en defensa de la igualtat de gènere que enguany ha complit 15 anys al servei del ciutadans i ciutadanes de Xàtiva i de la comarca de la Costera.

A més també ens avancen totes les iniciatives en les que estan treballant Xateba com el II Encontre d’Escriptores Lucrècia de Borgia que tindran lloc el pròxim 16 de novembre.

No es perden tots el detalls a l’entrevista completa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.