NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament insta a vacunar-se contra la grip

Sobretot els grups de risc

El regidor de Sanitat de l'Ajuntament de Xàtiva, José Vicente Benavent, ha fet una crida a la població per a instar a la vacunació contra la grip, coincidint amb la campanya de vacunació contra aquesta malaltia d'origen víric. L'edil, professional sanitari, es va vacunar ahir dijous i va mostrar la imatge del moment en què va procedir a això. El període ideal per a vacunar-se contra la grip són els mesos d'octubre i novembre, per la qual cosa demanen que es posen en contacte amb el seu centre de salut per a dur a terme aquesta mesura preventiva que consideren important per a evitar conseqüències pitjors en el cas d'adquirir aquesta malaltia.

 

La vacunació està especialment indicada per a les persones amb alt risc de complicacions si pateixen la grip i també per als professionals de la salut. La població de risc agrupa persones de 60 anys o més, embarassades, xiquetes i xiquets de 6 mesos i 2 anys i malalts crònics. Aquestes persones poden rebre la vacuna gratuïtament al seu centre de salut.

No obstant això, la vacunació no sempre impedeix contraure-la: l'efectivitat depén del grau de similitud entre els ceps vacunals i els ceps circulants. També cal tindre en compte que en molts casos els símptomes que apareixen en les persones vacunades no són grip sinó altres malalties freqüents en època de vacunació. En qualsevol cas, la immunització no és completa fins transcorreguts de 7 a 14 dies.

No solament des dels propis ajuntaments han efectuat aquesta crida. Els diferents departaments de salut de la província han alertat de la necessitat de vacunar-se contra la grip, especialment als grups de risc. Consideren que és una decisió assenyada que pot evitar problemes de salut generats per l'aparició de casos de grip.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.