NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 270.000 euros per a la II fase de modernització del polígon El Pla

Les obres finalitzaran abans que acabe l'any

L’Ajuntament d’Ontinyent, i en concret, la regidoria de territori i serveis municipals ha visitat el polígon el Pla per presenciar la segona fase de les obres de millora, modernització i dotació d’infraestructures. Es tracta d'una actuació subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que en aquest cas rep una inversió de més de 270.000 euros.

Aquesta iniciativa també inclou millores en l’enllumenat d’accés des del polígon el Pla amb la il·luminació del Pont de Sant Vicent, la substitució de punts de llum de vapor de sodi per leds, així com també completar la urbanització en el carrer de la Llana i part del carrer Madeixes. Amb la previsió que les obres estiguen acabades abans de finalitzar l’any, el projecte se suma a la millora i la modernització dels polígons l’Altet i Sant Vicent, unes mesures que s’encaminen a l’augment de l’ocupació i l’economia.

Es tracta d’una de les actuacions que estan executant-se a l’últim trimestres de l’any per part de l’Ajuntament per millorar els polígons industrials i els seus accessos, com l’actuació d’una passarel·la de vianants que permetrà connectar el casc urbà d’Ontinyent amb el polígon de Sant Vicent abans de finalitzar l’any.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.