NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

I Encontre d'Associats de COEVAL

Inclou una conferència de Javier Sirvent i el lliurament de reconeixements

L’hotel Kazar d’Ontinyent acollia ahir de vesprada el I Encontre d’Associats de Coeval, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, que va reunir a més de 120 persones entre representats empresarials de la comarca i gran quantitat d’autoritats com el conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, el president de la CEV, la confederació empresarial a nivell comunitari, Salvador Navarro; la secretària d’Economia Sostenible, Rebeca Torró; l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; regidors i representats d’altres grups municipals com el PP i Compromís. La trobada es va centrar en el futur de l’economia i per dotar-la de major contingut, Javier Sirvent va impartir una ponència sobre transformació digital. La nota més emotiva arribaria al final en forma de reconeixements.

El conseller va destacar la fortalesa de l’economia en la Comunitat Valenciana a pesar dels rumors d’una nova crisi a Espanya ja que les dades al nostre territori ho desmenteixen com l’índex de producció industrial.

Vicent Donat, secretari de Coeval, fou l’encarregat de conduir la jornada i de presentar al ponent convidat, Javier Sirvent, expert en tecnologia encara que ell no es defineix ni com expert ni com coach. Sota el títol “Tot el que necessites saber sobre transformació digital: ensurt o mort”, Sirvent aconsella posar-se les piles davant els grans canvis que s’aproximen sempre amb el client al centre de tot en una conferència amena i divertida acompanyat per aquest simpàtic robot.

Posteriorment, el president de Coeval, Javier Cabedo, va fer entrega dels reconeixements per la seua trajectòria vinculada a Coeval a Eleuterio Mancebo, en nom de l’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida i a Rafael Pla, anterior president de l’entitat i actual president d’Innovall. 

L’associació de constructors compta en l’actualitat amb 22 associats; ha complit un quart de segle de vida i des dels inicis ha estat associat a Coeval.

L’alcalde d’Ontinyent va definir a Coeval com un ferm aliat en la millora de l’economia de la ciutat i felicitaria als homenatjats.

Al seu discurs, Cabedo agrairia a les empreses associades i a les entitats públiques la seua col·laboració.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.