NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Naix el projecte #gamejewel de la ma de Aussar Gaming Center

Caixes de PC personalitzades que combinen tecnologia i joieria

Combinant la tecnologia amb impressió 3d i la joieria, Aussar Gaming Center, que compta amb tenda física en Xàtiva va ser l’encarregada de construir aquesta caixa de PC customitzada de Batman on trobem la ciutat de Gotham, llums rgb i molt d’esmaltat en plata realitzat per joieria Toledo. El projecte sota el nom #gamejewel fou presentat a principis d’octubre en la Madrid Game Week, tenint com destinatari de la caixa a una persona molt especial, l’actor de doblatge Claudio Serrano, la veu de Christian Bale la trilogia de El Caballero Oscuro. Un treball excepcional nascut al si de la plataforma de comunicació especialitzada en videojocs, hardware i esdeveniments, PureGaming.

Com diem aquest projecte naix a través de PureGaming i el seu CEO, José Domingo González, amic de l’actor de doblatge Claudio Serrano. Amb ells parlem a través de videoconferència.

Un treball que per a Domingo suposa també un reconeixement al treball d’aquests grans professionals. A més de Christian Bale, Claudio Serrano és també la veu habitual de Ben Affleck i Patrick Dempsey.

I ell va quedar encantat amb la caixa de Batman que a Madrid va captar l’atenció de moltes empreses.

Aussar Gaming Center és l’empresa que ha fet possible aquesta customització. Durant 14 anys la seua presència ha sigut exclusivament on-line fins que obriren tenda física en Xàtiva, la primera de la marca en Espanya. En un futur immediat es té previst inaugurar en València.

Si eres un gamer aquest és el teu lloc. Aussar Gaming Center en Xàtiva al carrer Canónigo Cirujeda número 7. Telèfon 688429699; www.aussar.es


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.