NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Mostra Internacional de Titelles de la Vall d'Albaida corona la 35 edició

Amb un total de 30 representacions i aposta per la diversitat artística

Un total de 30 representacions han coronat, del 7 al 10 de novembre la 35 edició de la Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida, un festival per a tots els públics. La mostra internacional, ha estat composta per 30 representacions de 14 companyies diferents en 19 municipis de la comarca.

La programació d’aquest any ha apostat amb força pel llenguatge de les titelles. D'aquesta manera, el passat divendres a les 5 de la vesprada Atzeneta d’Albaida obria el teló del seu centre sociocultural amb “la Jana i els tres ossos”. Dirigit pel Centre de titelles de Lleida, l’espectacle és una versió del conte popular “La Rínxols d’Or” amb un muntatge adreçat als més menuts, on els titelles esdevenen joguines a mans dels seus manipuladors, que basteixen la narració servint-se de cançons i d’ombres, creant així un clima màgic i tendre.

L’escenari principal es traslladava una hora més tard a la biblioteca de l’Olleria. La companyia valenciana Vudú Teatre s’encarregava en aquest cas de presentar “L’Odisea”, on dins d’un bagul oblidat, els gegants d’un sol ull, els déus que dominen mars i l’heroi Ulisses, amb la seua tripulació cobraven el paper protagonista, una història vista a través dels ulls d’un adult que entra i ix dels personatges, controlant i distorsionant les situacions fins a extrems delirants.

La iniciativa ha permés que el món dels titelles evolucione de forma positiva.

Aquest festival no és internacional únicament per comptar amb artistes estrangers sinó perquè moltes de les companyies nacionals han presentat els seus espectacles arreu del món. A través del moviment, l’emoció, la sorpresa i la música, la mostra posa fi una edició plena de diversitat artística.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.